Sayfalar

GRUP YORUM 25. YIL TÜRKÜLER SUSMAZ HALAYLAR SÜRER

Gümbür gümbür bir hayatın kardeşçe olanına, sınıfsız,sömürüsüz olanına sevdalıydı onlar. ve bu sevdanın ateşiyle tam 25 yıldır yürüyorlardı.
Özgürlüğün, hiçbir sömürücüye bağımlı olmamanın, yeni insanın ve yeni bir kültürün peşinde koşalı 25 yıl geçmişti. portelere düşürdükleri her notada, mızraplarından çıkan her ezgide, şarkılarında, türkülerinde muratlarını anlatan sözlerin her dizesinde idealleri vardı.
dinleyicileri ile buluşmak için mekan seçmediler hiçbir zaman. bazen gecekonduda, bazen grev çadırındaydılar. bazen 1 mayıs alanlarında, bazen konser salonlarında, açık hava tiyatrolarındaydılar. bu defa da bir stadyum konseri ile buluşacaklardı dinleyicileriyle. inönü stadyumu, bu iş için en uygun yerlerden biriydi..
İnönü Stadı'nda 55 bin kişinin katıldığı Grup Yorum konseri, Türkiye'de tek başına bir sanatçı veya grubun, biletli bir şekilde gerçekleştirdiği en kalabalık konser olarak tarihe geçmişti...
Yaklaşık olarak altı ay titiz bir şekilde sürdürülen teknik hazırlıklar ve resmi işlemlerin ardından 55 bin kişilik stad konseri, tüm görselliği, görüntüleri ve coşkusuyla nihayet Yorum severlerle buluştu..
Yapımcılığını Kalan Müzik'in üstlendiği albüm, iki ayrı dvd'den oluşuyor. Birinci dvd'de İnönü Stadı konseri, ikinci dvd'de ise konser hazırlıkları, röportajlar ve klipler yer alıyor. Konser dvd'si 2+1 ve 5+1 olmak üzere iki ayrı ses seçeneğiyle seyirciye sunuluyor.
İdil Kültür Merkezi ve tüm müzik marketlerden temin edilebilir..